Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Projeye en mutabık Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dışarı sevap çabucak açılan ve kargaşa grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın yönetmeliğine yarar bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat emniyetliği sağlamlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Semtıcı gereç bâtınermeyen ve yönıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, semtıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, su sprey ve benzeri gayrı otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi binalmayabilir.

You emanet email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Alaz almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına iyi şiddetli birinci sınıf ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

çatı çıkışlarında kullanılan kapılar işlevi hasebiyle farklı malzemelerden üretildiği kucakin ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanlar bağırsakeride kuşatılmış kalabilir.

Yangın Kapıları ısı ve kötü sızdırmadığı bâtınin insanoğluın dumandan zehirlenmesine mâni olan müstacel mevki kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı kül kalaba olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Vesair taraftan binaların çabucak sadece her katlarından yangın merdivenlerine çıdem bir yangın kapısı evet da yangın kapıları behemehâl olmalıdır. En az kazan merdivenleri kadar önemli olan yangın bapları, yangın esnasında insanların hayata tekrar merhaba dedikleri kapı olabilir. Bütün bu dikkat edilecek hususlar bir araya getirildiğinde ise ortaya kritik bir deney ve kalite mucip bir ihtiyaç Yangın Kapısı ortaya çıkar. Size bu alanda en kaliteli ve en deneyimli görev ve ürünü sunacak olan adres : fezacelikkapi.com.tr sitedir.

Hatta, astım ve bronşit kabil teneffüs yolu emrazıyla kontaklı olan kötü solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Lazım bayilerimiz gerekse aracısız kabala satış olarak aşağıda önem düz illere görev vermekteyiz.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü pas ve duman sızdırmaz özellikleri yetişmek zorundadır.

Kısacası yangın merdivenlerinin bulundurulması zorunlu ancak kullanmaı yalnızca yaşanmış olan yaş durumlarda yeğleme edilmelidir.

Report this wiki page